Прави се од само 3 састојка, дубински хидрира и негује кожу: Ову маску морате да испробате! (РЕЦЕПТ)

0

Profimedia

Kинескиње и Јапанке могу да се похвале савршеним теном и лицем без иједне боре. Оне своју кожу редовно негују овом маском у којој је главни састојак пиринач.

Пиринач је богат витаминима Б групе, који стимулишу обнову и раст ћелија, побољшавају и убрзавају доток крви у кожу лица и успоравају старење ћелија. Kожи враћа блиставост, чини је нежном и изузетно меком.

Биће вам потребно:




3 кашике пиринча
1 кашика млека
1 кашика меда

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Припрема:

Потопите три кашике пиринча у хладну воду и ставите на шпорет да проври. Док се пиринач кува, припремите једну кашику млека и кашику меда.


Прочитајте још: 


Kада процените да је пиринач готов, склоните га са ватре и процедите, након чега је потребно да га испасирате. То урадите кашиком, а овако уситњен пиринач је лакши за наношење на кожу лица. Додајте остале састојке и лепо их сједините.

На чисту кожу, прстима распоређујте маску. Оставите је да делује неких пола сата, па је скините пешкиром натопљеним водом.



magazin.novosti

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *