Сва деца ће морати да приме вакцине, родитељи се ту ништа не питају

15

Дарија Kисић Тепавчевић

Kако је најавио председник Србије вакцине против короне ће ускоро стићи у Србију, сви који су запослени у јавним институцијама и деца свих узраста биће обавезни да се подвргну вакцинацији, беспосличари и незапоселни могу сами да одлуче да ли ће се вакцинисати.

Деца свих узраста ће морати да буду вакцинисана и ту се родитељи ништа не питају. Главну улогу у приморавању свих родитеља да вакцинишу своју децу ће одиграти Министарство др. Дарије Kисић.




Центри за социјални рад ће позивати све несавесне родитеље који буду одбијали да вакцинишу своју децу и издавати им наредбу о хитној вакцинацији деце, али и предузимати и друге неопходне мере, ако буде било потребно.

Министарка Дарија Kисић се јавно залаже за обавезну вакцинацију и санкционисање свих оних који то одбију и то није никаква тајна.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још: 


Што се тиче деце ту нема преговора и родитељи се ништа и не питају, сваки родитељ који одбије да вакцинише своје дете биће кажњен, а децу ће вакцинисати Центри за социјални рад.

Једина група људи која неће морати да се подвргне обавезној вакцинацији јесу беспосличари и незапослена лица. Они ће сами моћи да одлуче да ли желе да се вакцинишу или не, уколико одлуче да одбију вакцинацију неће сносити никакве законске последице сем што ће им можда бити онемогућен приступ појединим институцијама као што су: школе, банке, катастри, општине и друга јавне институције и што неће моћи да остваре поједина права.

Прочитајте још:  Може ли софтвер да замени судије и адвокате

[table id=1 /]




Новине

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Ето зашто је послала министар, сарајка манда 2 дибила сладострасни задатак насилно вакцинисати Српчад која су преживела белу кугу.
    Ето како нам је вековни непријатељ срочио владу све до једниг доктори смрти насилници глупи, корумпирани, необрсзовани, насилни, уцењени, кварни, лажљиви … ускоро ће им се то обити о глупаче

  2. 21.vek a mi nemamo ni slobodu bolje da izaberemo sta je nama na korist već kao ministri i dr znaju i pitaju se za naše živote.
    Gospodo odavno ste vi sa razumom na “vi”, pogotovo kad se dočepate ministarske fotelje i raznih drugih “znamenja”.
    Žalosno!!!

  3. Gde su politicari, zaboravili su sebe da stave na spisak , pa oni su najvazniji , ako oni umru ko ce da vodi drzavu.
    Uostalom ako soc radnici znaju moju adresu , slobodno cu reci da sam ja vec saznala njihove , samo toliko .

  4. A u sud, ako ne vakcunišemo dece, biče nam dozvoljen pristup? Ili čemo to on line. Možda i zatvorske kazne če se on line izdržavati. Ovo se ramnja sa nacizmom. Osnovno pravo čoveka je da je jedini i neprikosnoveni vlasnik svoga tela i da niko bez njegovu dozvolu nemože da mu bilo šta ubaci. Sve ovo pada na evropskom sudo covekovih prava. Balkan je tester za zapadni svet. Ako ovo progje….

  5. Kada dođe do toga da će se silom nešto primenjivati i to na nečijoj deci morate to dobro da razmislite jer od tog dana više neće biti više isto, ako nekome oduzmete pravo da odlučuje o svojoj deci i da vršite silom nad njima to ćete i dobiti. Jer najgoreg neprijatelja ćete dobiti a to je roditelji( oca i majku) i cele porodice a tu nepomaže vam ni zakoni ni policija ni vojska jer to ni jedan nije zaustavio. Igrate se sa Bogom ali znajte Bog prašta ali roditelj ako mu je dete u pitanju to niti će oprostiti ali sigurno će životom braniti. Zato dobro razmislite šta ste mislili pod onim da se u nečemu roditelji nepitaju u vezi svoje dece.

    1. Pa ja jedva cekam ovo!Kisicka,slusaj sad,ti moras da se naguzis i da primis 3,5 milona srpskih junaka u guzu i ti se tu nista ne pitas kao ni tvoji,sta kazes na to?pa ovaj pickousti stvarno hoce na vilama da ga pronesemo kroz Srbiju zajedno sa tapsacem i ”ONO” od premijera!!!Pa jooojj pojavite mi se na vratima sa vakcinom,ma murija vojska ko god necete stici zvonce da stisnete picka vam materina,ima sve da dignem u vazduh i kucu i vas i sebe otkacim plin i upalim upaljac i mrs u picku materinu!Zig zveri nedam na svoju decu idemo svi zajedno bogu na istinu,pa kom obojci kom opanci,to vam nece proci!toliko od mene,srdacan pozdrav!!!
      moram ovako nece da mi objave komentar!

  6. Pa ja jedva cekam ovo!Kisicka,slusaj sad,ti moras da se naguzis i da primis 3,5 milona srpskih junaka u guzu i ti se tu nista ne pitas kao ni tvoji,sta kazes na to?pa ovaj pickousti stvarno hoce na vilama da ga pronesemo kroz Srbiju zajedno sa tapsacem i ”ONO” od premijera!!!Pa jooojj pojavite mi se na vratima sa vakcinom,ma murija vojska ko god necete stici zvonce da stisnete picka vam materina,ima sve da dignem u vazduh i kucu i vas i sebe otkacim plin i upalim upaljac i mrs u picku materinu!Zig zveri nedam na svoju decu idemo svi zajedno bogu na istinu,pa kom obojci kom opanci,to vam nece proci!toliko od mene,srdacan pozdrav!!!

  7. Pa ja jedva cekam ovo!Kisicka,slusaj sad,ti moras da se samo malo nagnes preko tarabe i da primis 3,5 milona srpskih junaka u znas vec gde i ti se tu nista ne pitas kao ni tvoji,sta kazes na to?pa ovaj Vucko stvarno hoce na vilama da ga pronesemo kroz Srbiju zajedno sa tapsacem i ”ONO” od premijera!!!Pa jooojj pojavite mi se na vratima sa vakcinom,ma murija vojska ko god necete stici zvonce da stisnete pvm,ima sve da dignem u vazduh i kucu i vas i sebe otkacim plin i upalim upaljac i u 3 lepe!Zig zveri nedam na svoju decu idemo svi zajedno bogu na istinu,pa kom obojci kom opanci,to vam nece proci!toliko od mene,srdacan pozdrav!!!

  8. Важно је да си га ти од гејтса “примила” па зато сад лајеш и урлаш по СРБИЈИ да зарадиш који милино долара поред “зараде” из државне касе СРБИЈЕ. Сиктер бре код гејтса у ноћни клуб јер једино то знаш да радиш.

  9. Pola ovih stvari sto ste napisala su laz pogotovo o vakcinisanju dece svet ska zdravstvena je objavila da niko isopod 18 godina nece biti vakcinisan i da nema prisoner da de oko vakcinise ova Kisicka bi mogla da prestane da lupeta i da je sebi vazno stars to moze mnogo da je kosta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *