Најава хомосексуалног ”брака” и усвајање наше деце

1

”Последице личног греха падају на грешника,
али ако грех озакони држава, казне падају на цео народ.”

Св.старац Пајсије

Најава новог закона од стране министарске за људска и мањинска права и друштвени дијалог, Гордане Чомић, означава да улазимо у последњу фазу уништења породице и претварање Србије у Содом и Гомор. Поменута министарка је поносно најавила нацрт закона о истополним партнерствима лицемерно упакованог у причу о људским правима.

Њен задатак је да припреми јавност да без већег отпора прихвати оно што се одавно најављује и што је један од кључних услова за погубне евроатланске интеграције, хомосексуалне бракове и право хомосексуалаца да усвајају нашу децу, односно легализацију педофилије. На ред за скупштинско усвајање је стигао још један закон наметнут из Брисела, који стрмоглаво приближава Србију антихришћанском Западу и удаљује од Бога и светле и часне традиције. Усвајањем овог закона без јавне расправе, у којој би учествовали еминентни стручњаци из разних области јавног живота неподложни утицају политичких структура и споља финансираних интересних група, отвара се широк маневарски простор за деловање добро организованих заговорника изједначавања Богом благословеног брака између мушкарца и жене и сатанске творевине ”брака” хомосексуалаца, и погубно омогућавања хомосексуалцима да усвајају нашу децу.

На делу је сурови терор геј лобија над нормалним људима. Да се подсетимо, јер смо показали да кратко памтимо, у почетку су само тражили да парадирају. И ево, после толико година и прво забрањених, а потом у разним форматима промоције своје полне изопачености на улицама Београда и још неких градова, сваке наредне године све ширим, открили су шта им је стварни циљ. Трезвени људи су од почетка упозоравали да је циљ ”геј параде” доношења закона који ће им омогућити усвајање наше деце и стављања хомосексуализма изнад вредности који нас чине људима, а што једим именом зовемо Светосавље.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  ЏЕНДЕРИЗАЦИЈА СРБИЈЕ: НАСИЉЕ НАД ВЕЋИНОМ




Господ је створио мушкарца и жену и благословио њихов брак речима: Рађајте се, и множите се и напуните земљу”(Постање 1,28). Да би се дете правилно развијало и једног дана постало нормалан човек, потребна је традиционална породица коју чине мама и тата. Шта ће бити са децом чије одгајање буде поверено онима који су се препустили противприродном блуду и честом мењању партнера? Да ли ће две лезбејке или два педера да уче дете да буде нормална особа, или ће га својим примером упућивати на оно што треба да ради, уз могућност вршења одвратних радњи на самом невином детету? Бојим се да је ово само параван за легализацију педофилије, јер да им је стварно стало до деце били би нормални људи и рађали би децу, а не би преко корумпираних политичара градили законски оквир за отимање наше!


Прочитај још: 


А ти, Србине, и даље ћути и уживај у тренутном лажном спокоју, гледај да ти у дворишту буде све у најбољем реду, да ти је лепо и чисто, да имаш да једеш и да можеш да уживаш у програму Великог брата, максимално игноришући муке и страдања твоје ближе или даље околине, заборављајући да ће, када ти мечка у виду Центра за социјални рад заигра пред вратима, све бити касно. Њима није потребан разлог, јер га увек имају, ”још деце за трговину”, а повод ће већ лако наћи.

Прочитајте још:  Приведена Дијана Хркаловић, у току претрес њеног стана

Наш опстанак искључиво зависи од нас самих, колико смо спремни на борбу и жртву за своју децу и своје породице. Да би изашли из евроунујатског мрака који је покрио Србију, треба да одбацимо себичност и заблуду да ће нас неко други ослободити, и да храбро и одлучно поручимо прво себи, а затим рођаку, комшији, пријатељу, познанику, колеги, евроунијатском режиму: ”Никада нећу прихвати нешто што је супротно Божијим законима, а то је содомски грех. Ово је земља Светосавска, а не содомска! Не дам своју децу, част и образ, због сатанске творевина ЕУ! ”
Да Вас подсетимо: Закон о истополним партнерствима

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

[table id=1 /]



Раб Божији

Горан Живковић
Извор: Борба за истину

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Најава хомосексуалног ”брака” и усвајање наше деце

  1. БОГ JЕ СТВОРИО АДАМА И ЕВУ А НЕ:
    ПЕРУ И СТЕВУ…!!!
    САТАНИСТИЧКО,ДРУГО-СРБИJАНСКИ КОФЕРАШИ ШТО ПОДРЖАВАТЕ:УСТАШКО-НАЦИСТИЧКУ ВЛАСТ…………………………….МОЛИМ ВАС.!!!!!!
    МИСЛИТЕ О ПОТОМЦИМА.
    АКО СТЕ”JAЛОВИ”……..ПРВИ СТЕ НА КОНОПЦУ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *