Глобалистима од вакцине битнији ковид сертификати: Ево зашто су им они потребни!

1

Како је могуће да је прошле године у ово време било знатно мање заражених, иако нико није вакцинисан, а сада вишеструко више заражених, иако је вакцинисано више од 50 одсто људи, а ако је веровати статистици, у појединим европским земљама и више од 60, 70 одсто?
Ово је питање које разоткрива манипулаторе. Јер, није њима циљ заштита становништва, већ увођење ковид сертификата, као припрема раје за нову агенду, која је још страшнија од короне. Вакцина је само први корак у остваривању тог циља.



Украјина је добар пример где вакцинација води. У главном граду Кијеву ових дана је уведен Ковид-сертификат за скоро све: теретане, кафиће, ресторане, јавне зграде, па чак и за јавни превоз (!). У Кијеву је могуће, јер има око 50% вакцинисаних, али у остатку Украјине се не уводи, јер је на националном нивоу вакцинисано само око 17%.

Дакле, у остатку земље вакцине морају да се промовишу док се не достигне бар тих магичних 50%, а онда ће увести и контролу кретања. Да ли је сад јасно? Што више вакцинисаних, лакше нам је одузети слободу, што је и циљ. Вакцинација нам је продата као „излаз из пандемије“, а заправо је то замка која води у ропство и потпуну контролу.

ВЕЛИКО РЕСЕТОВАЊЕ И УНИШТАВАЊЕ ДИСТРИБУТИВНИХ КАНАЛА

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На овом фронту, манипулатори такође иду по плану. Криминалац Клаус Шваб и његов приватни клуб ултрабогаташа, претенциозно назван „Светски економски форум”, одавно су нам рекли шта нас чека у оном чувеном снимку у којем кажу: „нећете поседовати ништа и бићете срећни. „

Прочитајте још:  “Немачки Вухан” доказао: Правила преношења короне не важе

Њихов план за рушење капитализма и увођење Великог ресетовања већ је у пуном јеку. Дистрибутивни канали су први на удару и намерно изазивају велике несташице. То се намерно ради, превише је доказа, али опет мејнстрим медији о томе не пишу и не истражују. Само се збуњени питају шта се дешава?

А наредни кораци су већ познати. Након канала дистрибуције, следеће на ударну ће бити валуте. Инфлација у ЕУ је већ достигла 4%, али то није ништа у поређењу са оним што планирају 2022.

Неколико великих америчких инвестиционих банака је већ на ивици банкрота и када дође време манипулатори ће их гурнути преко ивице. То ће довести до кризе веће од 2008. године и ако ствари буду текле по плану, дочекаћемо хиперинфлацију и потпуни колапс монетарног система, што је наравно неопходно за увођење новог дигиталног новца који планирају да нам наметну, а који ће бити везан за Ковид сертификацију.

Дакле, није битан број заражених и оболелих, већ опште прихватање ковид сертификата који ће се проширити на готово све, од радног места до превоза и практично ће бити неопходан за све друштвене активности (већ је у пракси у Аустралији и Канади).

Све ће то бити одлична припрема за наставак агенде и приморавања народа да прихвати нове, још радикалније видове контроле. Најгоре тек следи.

Колико вакцине (не)штите, какве су краткорочне и дугорочне нус појаве је само додатак у целој причи. Јер, роб који мора пре свега да размишља о свом здрављу (па макар му страх од болести био и наметнут путем медија) и о томе да ли ће имати шта да поједе, неће моћи да мисли на побуну.

Прочитајте још:  НЕМАЧКА СОЛИДАРНОСТ! Немци запленили камион са унапред плаћеним маскама за чешке болнице

Додуше, неће ваљати ако буде превише гладан и то дубока држава одлично зна. Управо зато Шваб најављује да ће држава бринути о „појединцу који не поседује ништа“. Добиће таман онолико колико му је потребно да преживи. Баш као што је и сваки роб до сада добијао у историји.

[table id=1 /]



Србин инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Глобалистима од вакцине битнији ковид сертификати: Ево зашто су им они потребни!

  1. “Vakcinisani” su cipovani nano-cipom.

    Novi frapantni podatak – koji potvrđuje zaveru – izneo je tvorac ruske vakcine „Sputnjik V“, direktor Instituta „Gamalei“ Aleksandar Gincburg. Njegova izjava izazvala je šok i uznemirenje u ruskoj javnosti.

    U intervjuu ruskoj novinskoj agenciji TASS, Gincburg je za veliki procenat obolelih među vakcinisanima, okrivio lažne sertifikate i rekao da čak 80 posto obolelih među vakcinisanima čine oni sa lažnim sertifikatima.

    Međutim, svi se pitaju, kako je Gincburg došao do računa od 80 procenata?

    I sada sledi poenta! Gincburg je rekao:

    „Proveriti da li je neko vakcinisan „Sputnjikom V“ ili ne, može se uz pomoć specijalne analize na prisustvo MARKERA PREPARATA“.

    U „Sputnjiku V“ postoje MARKERI.

    Proizvođač vakcine javno priznaje da ona sadrži neke supstance po kojima se može pratiti njeno prisustvo u telu.

    Izjava Aleksandra Gincburga, šefa Centra Gamalei, da postoji neka specijalna analiza za prisustvo markera „Sputnjik V“, izazvala je oduševljenje među protivnicima vakcinacije – „čipovi postoje!“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *