Ово је састав Конових вакцина за свињски грип: 2 отрова! А у ковид вакцинама?

5

Вакцина (Фото: Pixabay)

Шта се налази у вакцинама против корона вируса и даље је непознаница, али зато знамо шта се налази у цепивима против свињског грипа, на које је грађане Србије такође приморавао Предраг Кон и још пре десет година нудио оставку ако се сви не цепимо.
Примаријус др Милан Рогановић је у једном од својих бројних стручних текстова објаснио хистерију око вируса Х1Н1, саставу вакцина против свињског грипа, па је лакше ствари повезати и са садашњом ситуацијом и корона вирусом:

„Сви се добро сећамо 2009. године и светске хистерије око вируса H1N1- вируса свињског грипа и апокалиптичних предвиђања Светске здравствене организације да ће се милиони људи широм света заразити, а огроман број и умрети ако се не приступи масовној вакцинацији против овог вируса.

Тада је у Србији, гле чуда, на челу Радне групе за пандемију (у доба корона вируса то тело назваше Кризни штаб) био др Кон, страствени заговорник вакцинације. Својски се трудио да се вакцина „прими” у народу, па је нудио и оставку на своју функцију уколико се народ не вакцинише у милионском броју. Знамо да је кампања масовне вакцинације пропала, да су непотребно бачени милиони динара наших пара, али господин Кон остаде на положају.

Прочитајте још:  Информатичар, стручњак за ковид шири панику: Већа смртност од омикрона него од делте



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Народ није насео на причу, није хтео да прима на брзину направљену и недовољно тестирану вакцину, потпуно непознатог састава.

Колико је то била исправна одлука говоре и чињенице да није било тако масовног заражавања уз веома малу смртност, много мању од сезонског грипа, а такође и откриће шта је вакцина садржавала.

Ево приче анонимног фармацеута који је, 2009, познавао садржај вакцине против свињског грипа: „Да ли знате да су произвођачи вакцине против свињског грипа затражили од владе изузеће од могућих тужби у случају да вакцине узрокују последице по здравље људи? Ако сте направили вакцину за коју знате да делује, зашто би вам онда било потребно правно изузеће у случају нежељених последица на људима? Зар то није велики знак упозорења за све нас? Вирус свињског грипа убио је око 2000-3000 људи укупно. Обичан грип убија много више људи годишње, па зашто се онда штитимо од свињског грипа, а не од обичног грипа?


Прочитајте још: 


Вакцина против свињског грипа садржи 2 веома опасне ствари – једна се зове тимеросол. У његовом саставу је 50% живе. Тимеросол се веже на рецепторе у мозгу, и, заправо, узрокује оштећења мозга. Други опасни састојак вакцине против свињског грипа зове се сквален. Сквален вара ваш имуно систем да почне да убија ваше сопствене ћелије, што ствара аутоимуне болести, али и болести као што су астма, мултипла склероза, дијабетес и хрпу других болести за које још немамо назив. Зар је паметно у себе убризгати те ствари, како би се избегао релативно благи грип, попут свињског грипа?

Прочитајте још:  Ужас! Руски манастир Валаам подсећа на Аушвиц – обавезна вакцинација или протеривање из манастира

Што се дешавало онда, дешава се и сада. Будимо веома опрезни пред новим вакцинама.“

[table id=1 /]



Србин инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Крајем јуна, група шпанских истраживача објавила је шокантни резултат анализе садржаја Фајзерове вакцине, коју је спровео професор Пабло Кампра са Универзитета у Алмерији. На основу електронске и оптичке микроскопије, и тестова апсорпције, анализа је показала да се у вакцини налази графен (дериват графита у форми наночестица). После тога аналогно присуство графена установљено је и у вакцини Астра-зенека.
    Графен представља платформу за такозване нано-машине – нано-антене и нано-сензоре. Просто речено, графен има својства да прима и предаје електричне односно електромагнетне сигнале. У биолошкој средини, односно телу, он функционише као транзистор (био-транзистор, појачивач или/и прекидач).

    Безброј нано-честица графена убризганих вакцином у организам, од којих свака јединица представља пасивну био-електронску антену односно примопредајник или/и транзистор, шире се у телу лимфотоком и крвотоком, пролазећи и у мозак кроз крвно-мождану баријеру, и трајно се инкорпорирају у ткивима. – Вакцинисани су нано-чиповани и могуће их је повезати са 5Г мрежом односно са “интернетом ствари”.

    С друге стране токсични графен (оксид) ствара тромбоците-згрушава крв, изазива упалу срчаног мишића, цитокинскз олују, омета имуни систем…

  2. Ово су “вакцине” судњег дна и у њима је генерално СМРТ спецификације не битна, коктел смрти у различитим дозама ( нису све исте да се Валаси не досете ) сврхом да побиу људе одмах или мало касније, методом “руског рулета”

  3. Зато је Кон немерљиво ГОРИ од Менгелеа.
    Једног дана ће да га стигне КАЗНА што је
    Српску децу ТРОВАО, УБИЈАО, ПРАВИО
    ИНВАЛИДИМА!
    Не само њега, већ и СВЕ који су га поставили,
    држали, бранили на положају који је стекао
    исто тако мафијашки.
    Ко год пропагира вакцинацију, пропагира
    смрт, болест, инвалидност.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *