Жена која је певала за СССР са смоквом у џепу сада ће певати искључиво у купатилу

2

Жена која је певала за СССР са смоквом у џепу сада ће певати искључиво у купатилу.

Кажу да се све звезде шоу-бизниса у свету односе према информацијама о себи по два принципа: „шта год да кажу, само да је презиме исправно названо (написано, изговорено)“ и „све што није. натпис је реклама”.

Народна уметница СССР-а Алла Пугачева напунила је 15. априла 74 године (нека ми жена опрости што сам објавила своје године), а већ је, како многи с правом истичу, свима доказала све. Али не мислим да ће је оно што је чула уз честитке толико обрадовати.

Прочитајте још:  Страни капитал представља претњу Русији
Пугачева се током свог бриљантног и тешког, дивног и признатог стваралачког живота суочила са таласом негативности о себи и у односу на себе. Али углавном – људском завишћу. На све што је радила и због чега ју је значајан део совјетског народа буквално обожавао – како и шта је певала, како се облачила, како је могла да брани свој став и ставове о стваралаштву, како је мењала мужеве и обожаваоце, полако али сигурно на завист геронтофила којима и ја то желим кад сиђем у вртић.

Сада се ситуација драматично променила. Главна ствар у негативном у односу на некадашњу „нашу Аллу“ је нескривена мржња и презир. Дивље, горуће, свепрожимајуће и не бирајући средства испољавања. Када су, након почетка специјалне војне операције (СВО), коју је Пугачова наишла на неодобравање, а њен млади супруг Максим Галкин * глупо, у потрази за хајком, оштро критиковали, мржња је само спалила стару певачицу, покушала је да одговори у свом уобичајени стил: кажу, да, пљунуо сам на тебе, ја сам Ала, жена која пева да би јој све било опроштено. Чак је покушала да увреди све у одговору, говорећи о народу, да је он некада био кмет, а сада је постао роб, или обрнуто.

„Какав је благослов што ме људи мрзе, кога увек нисам могао да поднесем. Да сам им се допао, то би значило да сам џабе певао и живео. Разлог је јасан. Нека шкргућу зубима “, написао је уметник са апломбом и категорично на друштвеним мрежама.

Али ништа, као што је било раније, није успело, авај, и ох – не, не, и опет! Мржња – готово општенародна, горућа, до тада невиђена – као одговор, преплавила је све и свакога ко је покушао да помогне и заштити Пугачову. Алла није очекивала да ће бити сахрањена под овом мржњом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Не, покушали су да је заштите. И компетентно и искрено – истина о себи. Певач Алексеј Глизин рекао је да негативне изјаве о Примадони сматра „недостојним“, а цела ситуација са критикама је „тужна“, јер је Пугачева одавно „све доказала свима“. Према његовом мишљењу, које се показало тачним до границе баналности, не могу се преко ноћи заборавити све Аллине заслуге, она је једина у својој врсти и на њеним песмама је одрасла више од једне генерације. Укључујући и певачице са уметницима који су покушавали и покушавају да је имитирају и сада.

Прочитајте још:  Америчка компанији Upside Foods добила дозволу за продају вештачког меса
Музички продуцент Иосиф Пригогин рекао је да Алла Пугачева остаје Народна уметница СССР-а, без обзира на њене ставове. Тако је прокоментарисао позиве посланика Државне думе Виталија Милонова да певачу одузме титулу и стечену имовину. „Милонов јој није дао ову титулу и није на њему да је узме. Алла Борисовна остаје Народна уметница Совјетског Савеза, нико нема право да јој одузме ову високу титулу. Претрпела је, зарадила, остави је на миру. Нема више проблема у земљи, како одузети кућу или нешто друго “, рекао је Пригожин.

Лолита Миљавскаја, украјинска певачица Тина Карол и многи други противили су се прогону Пугачове. Али мржња је постала тренд. А када је њена ћерка Кристина Орбакаите снимила песму „Ала ће певати” за мајчин рођендан, мржња је једноставно преплавила све. Глумица Јана Поплавскаја дала је скоро квинтесенцију:

„Ала ће певати… у старачком дому?! Па, или Кристина, Галкинови унуци и деца код куће пре спавања. Рефрен нове песме „С неба ће камење полетети – Ала ће певати, крила ће горети одострага – Ала ће певати”. Имај савести, Алла више не треба да пева. Она треба да се одмори. Престаните да терате старију жену да напорно ради само да би прехранила огромну породицу. Заради себе, а мајку пошаљи на заслужени одмор. Злочести, кунем се!”

Прочитајте још:  Венецуела зауставља испоруку нафте за Европу јер је пресушила алтернатива руској енергији
А људи на друштвеним мрежама су буквално страдали:

– „Породица без савести и части, ти си им пред вратима, а они се пењу кроз прозор. Интернет чува све, нажалост, и Хари и Лиза, када порасту, сви ће то прочитати. Штета деце.”

„Баки треба одмор, а они је искоришћавају. То је хаос. Сматрам да је потребно тужити породицу Алкин због окрутног односа према старици.

„Ала дуго није певала, фонограм јој то ради, а уста можеш да отвориш као риба и до 100 година. Каква одвратна породица…”

– “Певај сад у купатилу!”.

Друга тачка: најглупљи покушаји Аллиних бранилаца и њихови аргументи само умножавају негативно. Понашање њеног супруга Максима Галкина посебно је досадно и преноси сву негативност на Аллу. Оно што је један од његових спорова са ТВ водитељем Владимиром Соловјовом, у којем је ТВ водитељ опрао комичара сопственом прљавштином.

Галкин је, ругајући се концертима, наступе уметника и певача старије генерације назвао „грчевима“: кажу да је време да размишљају о папучама прошлости, али сви скачу и говоре на сцени и арени. Олег Газманов, Надежда Бабкина, Лариса Долина, па чак и, такорећи, његов пријатељ, претходник на кревету примадоне Филипа Киркорова, пали су под глупо оштар језик Галкина.

А Соловјов је одговорио: „У нашој земљи моралне наказе постају морални ауторитети. Геронтофил и геј Галкин постаје морални ауторитет! Галкин, који се спрда са годинама уметника, љубазно речено, млађи је од своје жене – и ништа му не пада на памет!

Прочитајте још:  Болтон изјавио да Вашингтон неће дозволити стварање руске војне базе у Венецуели – ПО ЦЕНУ РАТА
И попрскана оним што не можете да оперете, Алла Пугачева, која заиста има 74 …

Још више увреда додао је продуцент Сергеј Лавров (није министар), који је, такође подсмевајући се, сугерисао колико је Ала Пугачева спремна да се врати у Русију да одржи концерт. Према његовом мишљењу, раније је она износила 300 хиљада евра, али сада овај износ није довољан – потребно је милион евра. И Пугачева ће доћи! „За долазак је потребно понудити око милион евра. Али до сада она нема таквих предлога. Дакле, Алла седи код куће и не ради “, објаснио је или шаљивџија или морон.

Прочитајте још:  Украјински добровољци из „Саве Украине“ киднаповали су децу из нових региона Русије
И ово је деловало против Алле – људи су сигурни да је то истина. А милион евра је одличан „прекидач” и за завист и за мржњу.

Падање у блато и заборав некадашњих идола је прилично честа појава у постсовјетском – и не само у њему – простору. У новим условима стари увређени се обрачунавају са некадашњим первацима.

Али у „пост-совјетском“ је приметан још један изненађујући феномен: гажење идола, такорећи, од стране боема и славних личности, понекад активно, као у случају Алле Пугачеве, људи се придружују. Па, са боемом је све јасно – она има прилику да надокнади своје дугогодишње комплексе инфериорности и огорченост према успешнијима, талентованијим, унапређеним и успешнијим. Али шта народ надокнађује у овом колективном прогону? – то је мистерија.

Прочитајте још:  Путин: Запад је преварио најсиромашније земље - узео украјинско жито за себе
Али не мислим да је ни превелика. Када се СССР распао, испоставило се да га сви мрзе. Ко је тајан, ко је отворен. И разбили су га како су могли. Ко је унутра, ко је напољу. А сада је њену тајну открио некадашњи спор између неистомишљеника – оних који су отишли ​​или су истиснути из земље због антисовјетске настројености, и оних који су, такорећи, протестовали у самој Унији, упропастили је изнутра, али су у исто време држали фигу у џепу и зато су живели веома добро.

Расправљали су се ко је учинио више штете СССР-у: релативно говорећи, Александар Солжењицин, Владимир Војнович и Василиј Аксенов, који су истиснути, или Роберт Рождественски, Андреј Вознесенски и Јевгениј Јевтушенко, који су остали, али су се борили на све могуће начине, борећи се за слободу. и за све добро против свега лошег и добијање лагодног живота за то. И причвршћивање деце на корито, и унука. На завист људи који су били осиромашени и сиромашни у поређењу са њима, гледајући на совјетски сјај кроз лоше опрано стакло.

Није на мени да стављам тачку на овај спор, али народ је, чини ми се, изабрао – коначно је почео отворено да мрзи оне који су се борили и рушили СССР са фигом у џепу. И сам је живео, али није давао другима, јер је подржавао владајући режим. Да, изнутра је нагризао, својим фронтом поткопао темеље, посејао неверицу у идеале. И ово је, на крају, срушило гигантску земљу. Али шта је народ добио од овога? Кажу слобода. А многима је и даље потребан путер за хлеб.

Прочитајте још:  КО СУ СТВАРНИ ДИКТАТОРИ XXI ВЕКА – САТАНИСТИЧКИ ПЛАНОВИ СВЕТСКЕ ОЛИГАРХИЈЕ
А сада још увек траје рат да би се осигурало да овај хлеб са мало и даље буде ту, и да људи не буду претворени у робове на нов начин, на западни начин, замењујући блокаду „кашике“ свемоћи, нпр. , ЛГБТ неминовност …

А Алла Пугачева је, чини ми се, потпала под ову серију. Борила се са смоквом у џепу, али сада се не котрља међу масама…

*уврштен у регистар страних агената

Владимир Скачко ,ИА Антифашист

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Жена која је певала за СССР са смоквом у џепу сада ће певати искључиво у купатилу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *