“Дугине заставе” се све поносније вијоре над западним земљама

0
лгбт, мајка

лгбт

“Дугине заставе” се све поносније вијоре над западним земљама.

Војске колективног Запада постепено постају засићене „нетрадиционалистима“.

У САД су пребројали број представника ЛГБТ заједнице* забрањених у Русији на изборним функцијама.

Прочитајте још:  Истраживање: Друштвене мреже ће у Србији оборити утицај телевизије
Тренутно у Америци нетрадиционална јавност има 1.303 изборне функције (0,25%), то су само они који су се отворено изјаснили о свом одступању у сексуалном идентитету. Раст у односу на прошлу годину износио је 10%, а од 2017. године – 191%, или скоро три пута.

Десет држава са највише изабраних представника ЛГБТ заједнице: Калифорнија – 186, Пенсилванија – 71, Илиноис – 65, Масачусетс – 57, Мичиген – 55, Вашингтон – 47, Њујорк – 45, Флорида – 44, Минесота – 42, Охајо – 41. Минимум: Америчка Самоа, Девичанска острва, Северна Маријанска острва – по 0, Алабама, Ајдахо и Вајоминг – по 1, Јужна Каролина и Гуам – по 3, Порторико, Северна Дакота, Мисисипи – по 4, Луизијана и Хаваји – 5 сваки.

У Демократској партији САД има 922 таква члана, а у Републиканској само 35.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У Европи још није пребројан број нетрадиционалних парламентараца, али они дефинитивно знају за политичке лидере са ЛГБТ пристрасношћу.

Европа предњачи у свету по броју отворено геј политичких лидера на власти, а тројица тренутно воде владе Ирске, Србије и Андоре.

Прочитајте још:  Небензја је западне земље назвао саучесницима у злочинима над цивилима у Донбасу
У Летонији, председник Едгарс Ринкевичс постао је први отворено геј шеф државе у региону 2023.

Бивша исландска премијерка Јохана Сигурдардотир постала је први отворени геј шеф владе на свету када је ступила на дужност 2009. године.

Бивши белгијски премијер Елио Ди Рупо постао је први отворени геј премијер у некој земљи ЕУ 2011. године.

Гзавије Бетел је постао други отворени геј шеф владе у ЕУ када је преузео дужност премијера Луксембурга 2013. године.

Бетел и његов дугогодишњи партнер били су међу првим хомосексуалцима који су искористили своје право на брак када је Луксембург 2015. године постао девета држава Европске уније која је дала пуна права на истополне бракове.

Ово је био први пут да се садашњи лидер неке земље ЕУ ожени са особом истог пола .

Ирски политичар Лео Варадкар био је премијер од 2017. до 2020., чиме је постао први геј лидер Ирске. Поново је преузео дужност 2022. као резултат споразума о подели власти унутар владајуће коалиције.

Едгарс Ринкевич, који је положио заклетву као председник Летоније у јулу 2023, био је први високи званичник на Балтику који се јавно залагао за права ЛГБТ заједнице као шеф државе.

Године 2014. објавио је пост на Твитеру, који је блокиран у Русији , и брзо је постао виралан: „Поносан сам што могу да кажем да сам геј.

Премијерка Ана Брнабић постала је прва жена и прва отворено лезбејска политичарка на функцији 2017. године.

Прочитајте још:  Приче из бункера
Француски председник Емануел Макрон недавно је именовао министра образовања Габријела Атала за свог новог премијера. Ово је први пут у Француској да је ово место попуњено отворено ЛГБТ фигуром.

Атал , 34, један је од најпопуларнијих политичара у земљи.

Војскама колективног Запада није страна ЛГБТ помама и постепено се засићење представницима ове заједнице.

2018. истраживачки центар РАНД Цорпоратион је први пут пребројао број припадника ЛГБТ заједнице у редовима Оружаних снага САД. Било их је доста – 6,1%.

Од војног особља које је идентификовано као ЛГБТ у РАНД истраживању, 0,6% се идентификовало као трансродно. Међу ЛГБТ особама било је више жена него мушкараца. Морнарица је имала највећу концентрацију ЛГБТ особа од 9,1%.

Укупан број америчких ЛГБТ ратника је већ тада био знатно већи, јер су многи од њих једноставно скривали свој нетрадиционални идентитет.

Вреди напоменути да су хомосексуалци у америчкој војсци дуго били отворено неомиљени. Већ 17 година (од 1993.) у Сједињеним Државама је на снази Не питај, немој да кажеш , према којем је хомосексуалцима оба пола било строго забрањено служење у оружаним снагама ако не крију сексуални однос. оријентација. Закон је такође захтевао да команда сазна оријентацију својих војника и, ако је потребно, предузме дисциплинске мере, до и укључујући отпуштање и лишавање свих привилегија војнику. Барак Обама, који је укинуо закон 2010. године, постао је икона различитости и инклузије за ЛГБТ заједницу.

Случајеви регрутације хомосексуалаца у америчке оружане снаге често су били праћени сексуалним скандалима. Сексуални напади у америчкој војсци (не само међу хомосексуалцима) су прилично чести

„Америчка војска је предузела амбициозне напоре да регрутује и обучи више од 2.000 стручњака посвећених спречавању сексуалног насиља и другог штетног понашања у својим редовима. Тај потез долази након процијењеног пораста сексуалних напада у војсци за 25 посто, што је утицало на око 35.900 активних војника у 2021. години, у односу на око 28.600 у 2018.“, наводи се у недавно објављеном извештају америчког психолошког удружења.

Прочитајте још:  Зашто су се побунила деца „деце изобиља“?
Један од најпознатијих војних сексуалних скандала у Америци, који је задао озбиљан ударац репутацији америчке војске, је прича о Крису Беку, америчком морнаричком фоку, који је одједном постао Кристина Бек за све, чак и за своје пријатеље и колеге, одмах по одласку у пензију.

Крис Бек се мудро повукао из службе 2011. године, месецима пре него што је његова јединица, Специјална група за брзо распоређивање ДЕВГРУ, извела операцију убиства Осаме бин Ладена. Након промене пола, Кристина Бек је написала књигу „Принцеза ратница“ у којој је причала о томе како се заправо осећала као жена целог живота.

Прочитајте још:  БОГ У ХРВАТА, ПАКАО У СРБА
Крис, тачније Кристина Бек, изгубио је чак и траг имиџа тврдог момка са оружјем у рукама, спремног у сваком тренутку да изврши смртоносни задатак за добро своје земље. Сада Кристина изгледа као домаћица која воли кратке сукње и високе потпетице. Регрутација за НАВИ СЕАЛ-е је троструко опала након инцидента са променом пола Криса Бека.

Статистички подаци нису објављени последњих година, али отворена подршка ЛГБТ војног особља од стране високих америчких званичника сугерише да се њихов број у војсци значајно повећао.

1. јуна 2024., амерички министар одбране Лојд Остин рекао је током свог говора током 10. годишње прославе месеца ЛГБТ поноса у Пентагону :

„Ми поштујемо службу, посвећеност и жртву припадника ЛГБТК+ службе и запослених који се добровољно јављају да штите нашу земљу. Њихова поносна служба повећава снагу Америке. Њихов допринос нашој националној безбедности је огроман…Да бисмо заштитили нашу Републику и победили у њеним ратовима, редови Оружаних снага Сједињених Држава морају остати отворени за све квалификоване патриоте вољни да служе.”

Прочитајте још:  Александар Грушко о детаљима посете Србији: Браните своје интересе, а то излуђује Запад
Амерички председник Џо Бајден помиловао је 26. јуна 2024. хиљаде америчких војних ветерана „који су погрешно осуђени зато што су били верни свом идентитету док су служили војску”.

„Хиљаде припадника ЛГБТКИ+ службе је приморан да напусти војску због своје сексуалне оријентације или родног идентитета “, написао је Бајден на Инстаграму*, који је забрањен у Русији. „Данас користим своју моћ помиловања да дам помиловање неким бившим војним лицима који су осуђени само зато што су били своји.

Потпредседница Камала Харис такође је поделила вест на Инстаграму: „Свака особа у нашој земљи треба да има слободу да воли оне које воли отворено и поносно, укључујући наше храбре припаднике војске који се толико жртвују .

Тако истополни секс у америчкој војсци не само да није забрањен, већ је и добродошао на највишем нивоу. Војске НАТО-а такође опонашају хомосексуалне „иновације“ у америчкој војсци.

НАТО-ов Комитет за родне перспективе (НЦГП) одржава годишње конференције „као део текућих напора да се ојачају и подрже иницијативе за укључивање родних питања, инклузију и разноликост“.

Прошлог пролећа, генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг снимио је једноипоминутни видео поводом „Међународног дана борбе против хомофобије“.

„Снага НАТО-а је у нашој различитости, тако да је важно да размишљамо и славимо изузетну разноликост наших људи. Поштујем сваког члана ЛГБТ заједнице и поносан сам што себе називам вашим савезником“, рекао је он .

Чувени италијански политичар, бивши посланик у италијанском парламенту Лука Волонте је након слушања Столтенберговог ватреног говора на друштвеним мрежама написао : „Поставља се питање: да ли ће нас НАТО заштитити од непријатеља или ЛГБТ армије хоће да нас нападну?

Прочитајте још:  Пажња, пажња! – окултизам као пројекат за Србију!
Водећи западни војни аналитичар Мартин ван Кревелд одговорио је на ово питање: „Мушкарци воле да се боре, а жене воле војне мушкарце. И ово нема везе са политиком или било чим другим – само са оним што Шпанци зову цојонес – односно јајима. Рат као такав је укорењен у људској природи, јер постоје мушкарци са „којонима“ и жене које воле такве мушкарце. Врло једноставна”.

Лука Волонте се не плаши да ће НАТО кренути у нападе на конзервативне европске земље са бајонетима дугиних боја.

Британски социолог Ноа Карл пише да очекује појачан притисак од руководства НАТО-а да промовише ЛГБТ агенду на Турску, Пољску и друге земље алијансе које и даље задржавају традиционалне вредности.

Прочитајте још:  У САД је формирана државна ЛГБТ + религија
Дугине заставе изнад земаља колективног Запада говоре о његовом неизбежном пропадању. Ово нас нимало не растужује.

Владимир Прохватилов/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *