Чудни извори информација: Приштина, Вијести и ДПС једини знају за припрему атентата на Мила Ђукановића!

4

Чудни извори информација: Приштина, Вијести и ДПС једини знају за припрему атентата на Мила Ђукановића!

Данас објављена незванична информација да се спрема наводни атентат на бившег председника Црне Горе Мила Ђукановића долази само дан након што је Врховни суд правоснажно ослободио све оптужене за лажну аферу државни удар. Повезујући ове две информације, јако је интересантан тајминг текста на порталу познате Друге фамилије те се поставља питање да ли су ова два случаја повезана.

Прочитајте још:  Стравични детаљи крвавог злочина у Kикинди: МАСАKРИРАО МУШKАРЦА ЈЕР ЈЕ МИСЛИО ДА ЈЕ ЉУБАВНИK ЊЕГОВЕ ЖЕНЕ
Подсећања ради, афера државни удар почела је 16. октобра на дан избора 2016. године када је црногорска полиција ухапсила више држављана Републике Србије а у читав процес су наравно укључили и руске и српске појединце. Најзвучнија порука је била итекако јасна – они су желели да ликвидирају Мила Ђукановића.

Иста таква звучна порука се може чути и данас само дан након изрицања ослобађајуће пресуде. Крајње је интригантна ова вест о наводној ликвидацији нарочито ако се чује да је амерички званичник који борави у привремено окупираном Космету био тај који је ову информацију доставио кабинету Ђукановића.

Поново се и ту може направити паралела јер је управо и сам Космет био тај који је био повезан са овом афером, имавши у виду да је управо тамо под водом запаљено оружје Паје Велимировића. Баш као и тада, информација је потекла са Космета, а Паја Велимировић је ангажован у овој подметачини.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Тужни скупе: Атмосфера у штабу ДПС безнадежна
Свакако Агенција за националну безбедност мора испитати колико су озбиљне претње по живот Ђукановића али исто тако и да испитају и оне који су формирали и претходну аферу која је за циљ имала ликвидацију Ђукановића.

Прва фамилија активна: О припреми наводног атентата на Ђукановића знају само његови медији и извори из Приштине!

Прочитајте још:  Гидеон Грајф остао без ордена због негирања геноцида у Сребреници
Према информацијама Бемаксове Е телевизије, амерички војни функционер који ради на Косову* је, преко западних обавештајних канала, добио алармантну информацију да је једна криминална група из суседства, из града удаљеног стотињак километара од Подгорице, добила ,,уговор“ од моћне парадржавне екипе из земље са којом се Црна Гора граничи да се обави ликвидација Мила Ђукановића.

Бивши председник Црне Горе Мило Ђукановић обавестио је црногорске надлежне органе да је добио информацију да се на њега припрема атентат,објавиле су ,,Вијести“, позивајући се на информације из Ђукановићевог кабинета.

Прочитајте још:  Мило Ђукановић у психичком растројству отерао свог шефа обезбеђења!!!
Поверљиве информације високи званичник је, преко посредника са Косова*, директно саопштио Ђукановићу, сазнаје Телевизија Е.

,,Ранији председник је добио наведену информацију од одређених међународних званичника из обавештајне заједнице и са том информацијом упознао је државне органе“, одговорено је,,Вијестима“из Ђукановићеве канцеларије на питање да ли је га је било ко из безбедносног сектора обавестио да му је угрожена безбедност, односно, да се на њега припрема атентат.

А у читаву кампању се укључила и Побједа која је наравно окривиала Београд за ову вест.

„Организована криминалана група из Београда са јаким крацима у Босни и Херцеговини и Тирани припремала је атентат на бившег председника Црне Горе Мила Ђукановића“, пише овај лист.

Прочитајте још:  "ТРЕБА УЗЕТИ ШУШКЕ У РУКЕ...": Шта се дешава у Црној Гори? Функционер Миловог режима отворено позива на рат!
Извор Побједе из самог врха безбедносног сектора није желео да прецизира који је конкретно криминални клан припремао атентат на бившег председника.

“У питању је једна од најјачих криминалних организација из Београда, позната по организацији убистава, која има разгранате пипке у свим државама региона, али и Западне Европе и Јужне Америке. Информација о припремању атентата на Ђукановића је кредибилна” – саопштио је извор Победе из самог врха безбедносног сектора.

Управа полиције није упозната са информацијом о наводном атентату

Прочитајте још:  Скандалозни и случајни политички лик поново се бори за место председавајућег Европске комисије
Управа полиције није упозната са информацијом која је објављења на порталу Вијести, да се на бившег председник Црне Горе Мила Ђукановића спрема атентат, а коју је потврдио кабинет бившег председника Црне Горе.

„Наглашавамо да бивши председник Црне Горе Мило Ђукановић, као ни „одређени међународни званичници из обавештајне заједнице“ нису упознали Управу полиције Црне Горе „да организована криминална група из једне суседне земље наводно планира да изврши атентат, у спрези са безбедносним службама једне друге суседне земље“, саопштили су из Управе полиције.

Обавештавамо јавност да је Управа полиције тачно и благовремено одговорила на упит НД Вијести у односу на горе поменуту тему.

Борба.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Чудни извори информација: Приштина, Вијести и ДПС једини знају за припрему атентата на Мила Ђукановића!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *