Љубан Ковачевић: Америка без председника? Сумње о стању Џоа Бајдена

1
ковачевић

Љубан Ковачевић (Приватна архива)

Последњих неколико недеља, амерички медији су преплављени спекулацијама о стању здравља председника Џоа Бајдена. Љубан Ковачевић, стручњак из ИТ сектора, износи своје забринутости и закључке о овој ситуацији.

„Увидом у напредне технологије које су данас доступне и анализом доступних информација, поставља се питање да ли је Џо Бајден уопште жив,“ каже Ковачевић. „Његова комуникација путем друштвених мрежа је постала главна метода његовог обраћања јавности, док се уживо није појавио на ниједном догађају већ недељама.“

Ковачевић даље истиче: „Овакво нагло повлачење из председничке трке додатно изазива сумње у његово здравствено стање. Да ли је Америка тренутно без председника? Да ли се можда крије његова смрт до избора како се не би реметила америчка јавност?“

Посебно је занимљива и нагла кандидатура потпредседнице Камале Харис за председничке изборе. „Изненадна кандидатура Камале Харис само додатно подстиче спекулације. Да ли је ово покушај да се брзо пронађе замена и осигура континуитет власти?“ пита се Ковачевић.

Према речима Ковачевића, оваква ситуација је без преседана и отвара многобројна питања о транспарентности и стабилности америчке администрације. „Ако је председник заиста преминуо, скривање такве информације до избора би могло имати озбиљне последице по поверење јавности у владу и њене институције,“ закључује Ковачевић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Док се спекулације настављају, остаје да видимо да ли ће званичници пружити јасне одговоре на питања која постављају стручњаци и шира јавност. Америчка политика се налази на прекретници, а истина о стању председника Бајдена могла би значајно утицати на будућност земље.

Националист

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Љубан Ковачевић: Америка без председника? Сумње о стању Џоа Бајдена

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *