Још неке земље би могле да забране улазак Кнежевићу и Мандићу

0
Милан Кнежевић

Милан Кнежевић

Још неке земље би могле да забране улазак Кнежевићу и Мандићу.

Прочитајте још:  У Хрватској 750.000 грађана у ризику од сиромаштава
Најава да председник Владе Милојко Спајић неће доћи на седницу Савета за одбрану и безбедност изазвала је данас у Скупштини Црне Горе, мимо дневног реда, бурну расправу између посланика власти и опозиције.

Бивши премијер Дритан Абазовић проблематизовао је данас у Скупштини чињеницу да је Андрији Мандићу, Милану Кнежевићу и Алекси Бечићу забрањен улазак у Хрватску због, како је званично саопштењу, континуираног урушавања односа између те земље и Црне Горе.

Прочитајте још:  Грађани пријављују да им из СНС стижу позиви и питања о референдуму, оператери тврде да нису дали бројеве
Абазовић је казао да списак земаља које ће им забранити улазак није коначан.

На то је реаговао лидер ДНП-а Милан Кнежевић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Ајде што су забранили Андрији Мандићу и Алекси Бечићу који су потпредсједник Владе и предсједник Скупштине, али што мени који сам из Зете без струје. Оно што је забрињавајуће је да Абазовић овако најављује. Каква је то листа држава и људи који не могу да уђу у Црну Гору. Колеге из ДПС-а су рекле Богу хвала кад је нама забрањен улаз. Откуд Вама информације за тако нешто? Почећу да сумњам да сте нас ви денуцирали тамо чим овако најављујете. Ја немам намјеру да улазим у Хрватску и кад ме скину са црне листе. Док год буду величали Рафаела Бобана, Јуру Францетића и позивали на клање Срба заједно са градоначелником Дубровника, неће ме гледати лијепа њихова, него ћу љетовати у Србији у некој бањи“, казао је Кнежевић.

Он је питао откуд њему те информације.

Прочитајте још:  Марио Баножић, министар одбранe Хрватске: Беспилотна летелица која се срушила у Загребу имала је авио-бомбу која је експлодирала
Лидер УРЕ Дритан Абазовић казао је да не зна зашто се Кнежевић нашао на тој листи а није му јасно ни шта ради са овом парламентарном већином.

„Ако могу да помогнем, ја сам ту да помогнем. И до сад сам то исто радио. Ја мислим да онај горе све види. Ја и господин Кнежевић не можемо да љетујемо у Сан Тропе. Он није имао струју 2006., није могао да гледа европско првенство. Ја сам могао али нас двојица можемо и у Скадар и у Врњачку бању. Што се мене тиче, ја ћу овдје завршити. Ја имам информације за које мислим да су поуздане. Јавни исказ званичне Хрватске је био да они разматрају проширење тога. Мислим да је један натпис у новинама био итекако јасан. Ко не прати, не могу му рећи. Данас имате насловницу Вечерњег листа за Црну Гору и блокаду 50 милиона евра средстава“, казао је Абазовић.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *