Зоран Јовановић: СА ПРОЗОРА МОГА ДОМА

0

Како је данас модерно пљувати по вери и сакупљати поене код оних настраних који се позивају на љубав и толеранцију а у ствари у недрима гаје мржњу, делима просипају зло.

Јуче су у Београду, шетајући улицама српске престонице ширили “љубав” а за цео перформанс добили подршку у виду махања ЛЏБТ заставом из однарођеног српског парламента, ејјјј!

То није ништа друго него пуцањ на децу са прозора родитељске куће. На срећу нису пуцали преци , већ странци и слуганци, који се и поред строго добијених инструкција од ментора о правилима понашања, нису могли суздржати. Не може се зло у боци задржати!
Албанска “уметница” Санија Ахмети, која живи у Швајцарској, своје “уметничко” умеће је показала пуцањем у иконе Пресвете Богородице и Христа младенца.

Након оштрог протеста римокатоличке цркве, “уметница” је уклонила са својих профила фотографије и снимке на којима то ради.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Римокатоличка црква је реаговала на овај одвратни чин забележен у Швајцарској, док органи српских власти на махање недржавним симболима иза којих стоји ширење мржње и верске нетрпељивости, као и хиљаду пута до сада остају незаинтересоване. Напротив, многи који власт представљају улизивачки учествују на манифестацијама које потиру традиционалне српске вредности и породицу, дајући отворену подршку “паради блуда” и на тај начин себе сврставају у блуднике (ето користи да слепи прогледају).

Оно што нам је за утеху, јесте чињеница да је 70% јучерашњих “шетача” говорило страним језицима.

Којим су језиком (језик мржње смо препознали) говорили они који су са прозора НАШЕ КУЋЕ “пуцали”, остаје на надлежнима да одговоре. Чекамо!

Прочитајте још:  Тражите Бога!

Зоран Јовановић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *