Путин: Глобалистичке елите користе културу као оружје

1
путин

Владимир Путин

Путин: Глобалистичке елите користе културу као оружје.

Руски председник Владимир Путин рекао је да глобалистичке елите користе културу као оружје.

Прочитајте још:  Украјинка купила пушку и спремила се за борбу против „руске инвазије“
Како је приметио на Петербуршком међународном форуму уједињених култура, светска већина разуме значај хуманизма и интеркултуралног дијалога, али глобалистичке елите све то претварају у своје оруђе.

„Важност хуманизма и дијалога, међусобног поштовања и поверења… је под сталним притиском и претњом ерозије. Пре свега, због невиђене политизације културне сфере, њене трансформације у оружје геополитичких интрига, због сталних покушаја да се она гурне на маргину живота и омаловажи значај националних система вредности. Све што се не поклапа са агендом коју промовишу такозване глобалистичке елите и владајући кругови неких држава“, рекао је он.

Прочитајте још:  Путин: Покушаји Европе да замени руске енергенте доводе до поскупљења гаса
Путин је раније рекао да у западним земљама многи подржавају Русију и традиционалне вредности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Путин: Глобалистичке елите користе културу као оружје

  1. Преносим поруку просветних радника…

    Поштовани родитељи, све чему смо се надали, у шта смо веровали протеклих година и месеци, очекивали да ће потписано бити и остварено, пало je у воду. Документ који је држава и њени највиши представници потписала са нама учитељима, професорима, дефинитивно смо сазнали – неће бити реализован. Ми смо људи који озбиљно раде и који схватају одговорност сваке своје одлуке и сваке речи коју изговоримо у учионици. И баш зато што смо свесни да две године после насиља у Трстенику, и годину и по дана од стравичне трагедије у Рибникару наша деца и даље улазе у небезбедну школу, одлучни смо да их заштитимо. Штитећи и њих и нас од насиља ми их штитимо и од лажних обећања, од неиспуњених обавеза, неодржане речи.

    Понедељак 16. септембар биће дан када ћемо сви стати и последњи пут упозорити Владу да је дужна да испуњава све своје обавезе, да јој школа и будућност наше деце постану приоритет, а не питање које се сме одлагати из месеца у месец из године у годину. Ми желимо да све те задатке нашег занимања доследно и часно остваримо и знање које имамо да поделимо са вашом децом, зато нам требате ви, родитељи, деке ибаке… Придружите нам се и будите уз нас и наши савезници у заједничкој борби за бољу будућност ваше и наше деце!
    У борби за свој статус боримо се и за квалитетно образовање које ваша деца заслужују.

    У понедељак 16. септембра нећемо држати часове у учионици! Држимо велики јавни школски час на трговима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *