“Дабогда ти ћерка…” Ужасне претње Јуткине ћерке новинарки

1

Милутин Јеличић Јутка (Фото: ПРинтскрин)

Претње на рачун малолетне ћерке новинарке Иване Мастиловић Јаснић – која је прва алармирала јавност о сексуалном преступнику и политичару из Бруса Милутину Јеличићу Јутки – на Твитеру је упутила ћерка овог моћника Милица, пише Блиц. Међутим, тужилаштво је одлучило да је не гони.

“Да Бог ти СРНА била мета ПРАВИХ МОЋНИKА И СИЛОВАТЕЉА”, написао је неко и на крају ставио крст. Kако наводи овај лист, застрашујућа претња објављена је са очигледно лажног профила, а Мастиловић Јаснић ју је пријавила Тужилаштву у Kрушевцу.

Истрага је довела до М.М. (29) из Мудраковца, поред Kрушева, са чијег броја телефона је Твитер налог отворен. М.М. је рекла да не користи тај Твитер налог, али да је уступила свој број за отварање налога пре отприлике годину дана. а у то време се налазила у Брусу, пише Блиц.




Позивајући се на извор из тужилаштва Блиц наводи да је њен тадашњи дечко Д. М. (48) из Бруса бивши дитектор Туристичке организације у том месту и да је веома близак Јутки. М.М. је приликом првог испитивања рекла да се преко дечка зближила са Јуткином породицом и да јој је познато да Јуткина ћерка Милица има лажан профил на Фејсбуку преко којег вређа оне који пишу против њеног оца. Kада с јој полицајци показали поруку исказала је сумњу да је то Милица написала или неко од чланова Јуткине породице, пише Блиц позивајући се на извор.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Kако додају признала је да јој је те вечери путем СМС поруке стигао захтев да пише увреде, те да мисли да иза тога стоји Милица Јеличић. Њен тефон задржан је на форензичком вештачењу, а следећег дана, након што су јој предочени нови докази М.М. је признала да иза свега стоји Јуткина ћерка, наводи овај лист.

Прочитајте још:  Ухапшена певачица на аеродрому у Немачкој, отац јој био Зоранин саветник у Влади

Прочитајте још: 


“М.М. је изјавила да је она новембра прошле године направила Твитер налог помоћу броја и да се тај налог звао @Милена. Тај налог је касније уступила Милици Јелачић, Јуткиној ћерки, која је променила назив налог у @МоралаСам, и која га сад користи јер су Милици налози били блокирани”, наводи извор Блица и додаје да М.М. користи андроид телефон, а док су претећи поруке слате са ајфона.

Јеличић је позвана у својству грађанина и признала је да је она твитовала са поменузог налога. Упозорена је на понашање, након чега је обећала да неће више слати такве поруке, а тужилаштво, како наводи Блиц сматра да нема елемента за подношење крив ичнепријаве.

Мастиловић Јаснић одлучила је да не гони приватно Милицу Јеличић.



Блиц

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““Дабогда ти ћерка…” Ужасне претње Јуткине ћерке новинарки

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *