ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ РАДНИЦЕ МЕСАРЕ ИЗ ПАНЧЕВА “Машина ми је откинула 4 прста, а онда је газда урадио нешто незамисливо”

0

(фото:Пинк/Принтскрин)

“Машина ми је откинула 4 прста, а онда је газда урадио нешто незамисливо”, рекла је радница.

Божица Поповић (50) доживела је прави хорор када јој је машина за млевење меса у месари у којој је радила одсекла прсте, а онда су, како тврди, газда и још једна радница те прсте самлели како би прикрили доказе о ономе што се догодило!

Како је испричала, све се десило 2017. године у Панчеву.



“Био је крај радног времена, ја сам покушавала да покренем машину која је повремено имала квар, на шта сам иначе пре тога стално упозоравала газду, да то мора да се поправи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Покушала сам да извучем део машине, решетку и нож, али нисам успела. Ипак сам наставила да покушавам јер нисам хтела да неко следећег дана узме покварено месо из машине, хтела сам да је отворим и у једном тренутку машина ми је откинула прсте.

Вриснула сам, узела крпу, прекрила шаку, био је то огроман бол, колегиница је дотрчала, звала Хитну помоћ и одвезли су ме у болницу – објаснила је она у “Новом јутру” на ТВ Пинк.

Божица је навела да су затим доктори позвали полицију да дође, јер је то несрећа на раду.

“Доктор је тражио прсте да би покушао да их спасе. Шеф и колегиница су отишли по њих и није их било дуго времена, иако је месара близу болнице, само једну улицу је удаљена.

“Када су се вратили они су у једној тегли донели нокат и месо, то је све што је било остало од мојих прстију, они су укључили машину да их самељу, да би прикрили доказе .

Прочитајте још:  Гради се нова џамија у Панчеву

Она каже да јој је касније једном једна радница рекла “самлели су ти прсте”, а да је њен послодавац говорио да не зна шта је урадио у том тренутку, да ли је укључио машину или је покушао да је отвори.

“Он зна шта је урадио. Имала сам неколико операција, после тога су ми претили колега и колегиница, вероватно их је газда саветовао тако, да бих дала отказ. Обећавали су ми лакше радно место, али се то није десило. Имају 5 месара, могли су да ми дају лакши посао, али то нису урадили. Живим са супругом и са сином, цела породица је то тешко поднела, син је био основна школа и све то му је веома тешко пало. То су страшне ситуације, разумем да има тежих ситуација у животу, али не могу да верујем да је неко способан да уради тако нешто” – огорчена је жена која је остала 4 прста на руци.

Читав јој остао само палац

Она наглашава да је чак и извештај инспектора за рад такође био непотпун и нелогичан.

“Прича да је било сведока, па да није било, онда тамо је писало да је колегиница искључила машину, па да сам чекала то, цела рука би ми била самлевена. Обраћала сам се свима, на крају сам добила отказ док сам била на боловању, потписала сам да их нећу тужити, у том тренутку нисам ни рационално размишљала, хтела сам само да ми буде боље, да се вратим на посао. Они нису испоштовали договор, сачекали су да прођу 3 године да ми дају отказ и то су и урадили. Ја се још лечим, пре 3 месеца сам имала још једну операцију” – објаснила је она, наводећи да јој је једино стало да правда буде задовољена и да неко буде кажњен.

Прочитајте још:  Стари струјомери до краја године иду на отпад, нови мењају власника

[table id=1 /]



Пинк/Ало

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *