Нови директор Дома здравља Бајина Башта послао докторе и сестре на митинг у Краљево а пацијенти нек се лече сами!

1

Дом здравља у Бајиној Башти (Фото: Васељенска)

Након што је са места директора Дома здравља Бајина Башта, смењена вероватно једина некорумпирана директорка у Србији, а не њено место постављен тек свршени лекар, без икаквог искуства у управним пословима,  Небојша Јовановић, помаци у раду већ се виде.

Нови директор, односно партијски војник, данас је у Краљево на митинг СНС послао све здравствене раднике који су запослени по уговору. Не би то било ништа необично када су у питању митинзи које организује СНС, да није у питању здравствена установа којој фали и доктора специјалиста и лекара опште праксе и медицинских сестара.

Јовановић, који је иначе међу колегама и својим пацијентима познат и као “20 евра”, није упутио наређење само запосленима који су на уговору, већ је лично позивао своје пацијенте, што је само по себи већ злоупотреба службеног положаја и кршење свих етичких кодекса.

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Нови директор Дома здравља Бајина Башта послао докторе и сестре на митинг у Краљево а пацијенти нек се лече сами!

  1. Повратни пинг: Земљотрес код Краљева.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *