ИН4С је у поседу листе путника који су дошли у Црну Гору и биће упоређен са списком држављана који дуже од 2 године не живе у Црној Гори

0
дијаспора

дијаспора

ИН4С је у поседу листе путника који су дошли у Црну Гору и биће упоређен са списком држављана који дуже од 2 године не живе у Црној Гори.

Прочитајте још:  НОРВЕШКИ ФОНД ОПЕТ РАСКИДА СА РИО ТИНТОМ
Истраживачки тим ИН4С је у посједу списка путника који су долетели на подгорички и тиватски аеродром.

Ови спискови  ће бити упоређени са базом података црногорских држављана који дуже од две године живе ван Црне Горе.

Данас се одржава други круг председничких избора. Грађани бирају између Мила Ђукановића и Јакова Милатовића. Ђукановић је најавио „резервоаре“ које није искористио у првом кругу мислећи на дијаспору. ИН4С прати дешавања, и све покушаје злоупотребе бирачког права.

Подсетимо, јуче су полицијским претресима пронађени изборни материријали, копије личних карата и спискови бирача, што је уобичајени „фолклор“ за изборни дан Демократске партије социјалиста.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Позивамо грађане, да се обрате редакцији ИН4С, ако примјете слична понашања и сумњиве изборне радње. Као и свих ових година, ту смо да заједно разгрћемо ДПС мрак.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *