Израелски окупатори настављају масакре у Појасу Газе

1
настављају масакре

настављају масакре

Израелски окупатори настављају масакре у Појасу Газе.

У оквиру израелске агресије на Палестинце, данас у зору, окупаторско ваздухопловство извело је серију удара на северни појас Газе и у близини болнице Ал Кудс на југу. Артиљеријски и војни чамци агресора такође су вршили интензивно гранатирање различитих подручја.

Прочитајте још:  Либан: Израелски окупатори поново напали положаје Хезболаха
Палестински медији пренели су да су насеља Беит Ханун, Бејт Лахија, Џебалија, избеглички камп Ал-Шати, куле Ал-Фаируз, квартови Ал-Карама и Шеик Радван и близина болнице Ал-Шати подвргнути моћном напади из ваздуха, копна и мора Кудс Форце и једина болница за рак која је евакуисана са медицинским особљем и пацијентима након бомбардовања у којем је десетине људи погинуло и повређено.

Осим тога, палестинско министарство здравља саопштило је да је главни генератор струје у болници Ал-Индуниси потпуно престао да ради због несташице горива. Болница је база за медицинске услуге у северном појасу Газе, а њен престанак доводи стотине пацијената у директну опасност. Министарство позива људе добре савести да одмах интервенишу и обезбеде гориво како би се избегла катастрофа.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Израелски окупатори настављају масакре у Појасу Газе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *