ЈЕЗИВО! ПИТОН ПРОГУТАО ЦЕЛУ ЖЕНУ У ИНДОНЕЗИЈИ

0
питон

November 10, 2016 - Qingdao, Qingdao, China - Qingdao,CHINA-November 10 2016: (EDITORIAL USE ONLY. CHINA OUT) The Burmese python at Qingdao Forest Wildlife World in Qingdao, east China's Shandong Province, November 10th, 2016. The Burmese python is about 42 kilogram in weight. Burmese python, also known as python bivittatus, is one of the five largest species of snakes in the world. It is native to a large variation of tropic and subtropic areas of South and Southeast Asia. Indian people often worship it as god. (Credit Image: Global Look Press via ZUMA Press)

У невероватној трагедији која је запањила свет, седмометарски питон је у целини прогутао 54-годишњу жену у Индонезији. Ва Тиба, становница села на острву Муна у провинцији Југоисточни Сулавеси, нестала је у четвртак када је отишла да провери своју башту. Када се није вратила, њена породица и мештани су започели потрагу.

Током потраге, у петак су наишли на њене ствари – сандале и батеријску лампу – али није било ни трага од саме Ва Тибе. Мештани су били забринути, али оно што су открили даље оставило их је у шоку.

На само 50 метара од места где су пронашли њене ствари, угледали су огромног питона са натеченим стомаком. Одмах су га убили и донели назад у село. Када су раскомадали змију, пронашли су тело Ва Тибе, још увек у одећи коју је носила.

Сцене које су уследиле биле су нешто што нико од присутних неће заборавити. Жена је била прогутана у целини, а њено тело је пронађено неоштећено у стомаку змије. Овај инцидент је јединствен и веома ретка појава, јер питони углавном лове мање животиње.

Локалне власти су одмах реаговале, упозоравајући становнике да буду опрезни и избегавају подручја где се могу наћи велике змије. Организоване су патроле и додатне мере предострожности како би се спречили слични инциденти у будућности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Вуксан Николић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *