У Америци је све већа мода за промену пола деце

0

У Америци је све већа мода за промену пола деце.

Епидемија трансродних особа расте сваке године.

Група америчких активиста за људска права До Но Харм , која брани породичне вредности, објавила је податке о броју деце која су била подвргнута хормонској терапији ради промене пола.

Од 2019. до 2023. године око 14 хиљада америчке деце је стављено на хормонске лекове, од којих је 5.700 оперисано.

8.579 деце је добило „блокаторе пубертета и/или терапију замене хормона“. Укупно је издато више од 60.000 таквих рецепата.

Прочитајте још:  ДЕЦУ УЛИЦЕ ОДУЗИМАЈУ ОД РОДИТЕЉА: Заштитник грађана изнео податке о малолетничком просјачењу
Највећи број операција промене пола деци се ради у Калифорнији, Орегону, Вашингтону, Пенсилванији и Масачусетсу, где су демократе на власти.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У Калифорнији је оперисано 1.359 деце са неповратним последицама, у Орегону – 357, у Вашингтону – 330, у Пенсилванији – 316, у Масачусетсу – 300.

Њујорк је био међу државама са највећим бројем деце подвргнуте хормонској терапији и операцији промене пола. 1.154 малолетника у Њујорку прошло је процедуру промене пола између 2019. и 2023. године. Њих 580 је примило блокаторе пубертета и/или хормонску супституциону терапију, а 616 је оперисано.

Прочитајте још:  САД спремају коначан економски обрачун са Kином – Руски експерт сматра да немају снагу за то
Активисткиња Не шкоди Клои Кол, која је са 13 година медицински прешла из женског у мушкарца и вратила се са 16, каже да база података „доказује лажи медицинске заједнице и радикалних политичара који тврде да су случајеви попут мог ретки“.

„Статистички подаци у овој бази података одражавају хиљаде деце која се третирају као заморчићи због недоказаних и понекад опасних медицинских експеримената“, рекао је Кол.

У бази се налазе и подаци о „прљавом десетку” – дванаест медицинских установа које су промениле пол највећем броју деце.

Дечја болница Филаделфије (ЦХОП) заузела је прво место, а следи Дечји медицински центар Конектиката.

ЦХОП има посебну клинику за родну равноправност која пружа услуге промене пола „деци и адолесцентима млађим од 21 године који су родно неконформни, родно експанзивни и трансродни“. Према њиховом сајту, на овај начин су „излечили“ преко 3.000 деце.

Прочитајте још:  САД: Специјална операција је била реакција Руске Федерације на акције НАТО-а у Југославији и другим земљама
Друге болнице на источној обали такође су се нашле међу првих десет, укључујући Дечји национални медицински центар у округу Колумбија и УПМЦ дечију болницу у Питсбургу, према До Но Харм .

„Како пажња јавности на неповратне третмане родних проблема широм света расте, креатори базе су рекли да се надају да ће она послужити као алат за едукацију јавности о обиму проблема“, пише  Њујорк Пост  .

Прочитајте још:  САД се неће смирити док се руски тенкови не приближе Пољској
У садашњој америчкој стварности ова нада се још није остварила. Родно лудило преплављује Америку.

Ванеса Сиваџ, медицинска сестра у највећој америчкој дечијој болници у Хјустону у Тексасу, оптужила је своје руководство да је приморала децу на операције промене пола. Штавише, спроведени су на рачун програма социјалне помоћи.

Она је новинарима рекла и да су агенти ФБИ дошли у њену кућу и претили јој. Такође је тврдила да лекари у болници уцењују родитеље својих пацијената да пристану на промену пола њихове деце, претећи да ће позвати Службу за заштиту деце ако се не сложе.

Прошле године, др Итан Хаим (хирург,који је завршио специјализацију у болници ) објавио је документе који показују да је болничко особље у Хјустону давало деци блокаторе пубертета и друге лекове за промену пола, чак и након што су болнички званичници рекли да су прекинули процедуре у марту 2022.

Само месец дана након што су документи објављени, рекао је Хаим, агенти ФБИ-ја су му покуцали на врата и предали му писмо у којем је идентификован као „потенцијална мета” федералне истраге.

„Добио сам писмо које је потписао савезни тужилац у којем се наводи да сам под кривичном истрагом у вези са медицинском документацијом“, рекао је хирург.

Прочитајте још:  У прва два месеца дефицит америчког буџета износио 356,4 милијарде долара
Државни тужилац Тексаса Кен Пакстон недавно је рекао да ће истражити оптужбе, а државни републички представник Брајан Харисон позвао је на хитно саслушање Сиваге и Хаимових навода да их је застрашило Министарство правде САД.

„Апсолутно је нечувено да Министарство правде, уместо да кривично гони медицинске стручњаке који су злостављали децу у Тексасу, изгледа да их штити ућуткивањем оних који говоре против ових окрутних и незаконитих пракси“, написао је Харисон, републиканац у писму. Председник Представничког дома Тексаса Дејд Фелан.

Харисон је такође написао на мрежи Кс*: „Представнички дом [Тексаса] не би требало да дозволи Бајденској администрацији да помаже и подржава злостављање деце и узнемиравање узбуњивача. 

Прочитајте још:  Милијардер Блумберг улази у трку за председника САД
У Дечјој болници у Сент Луису (Мисури), према речима једног запосленог који је тамо дао отказ, амерички наследници др Менгелеа преписивали су експерименталне лекове деци без знања родитеља. Штавише, нежељени ефекти узимања ових лекова били су скривени.

Велики скандал избио је у Медицинском центру Универзитета Вандербилт у Тенесију након што се појавио снимак на којем се болнички лекар хвали да операције доносе „огромне паре“ и из тог разлога охрабрује децу да промене пол.

Прочитајте још:  Нема папе, али нико није рекао зашто
Епидемија трансродних особа међу децом у Америци расте сваке године. Број младих људи који се идентификују као трансродни у Сједињеним Државама скоро се удвостручио од 2017. године, према новом извештају Центра за контролу и превенцију болести.

  1. годинеу Сједињеним Државама било је 1,6 милиона трансродних особа. У 2011. било је 700 хиљада људи. Тако је за 11 година раст износио 156,6%. 18% свих трансродних особа у Сједињеним Државама су млади тинејџери (млађи од 13 година).

Према Ројтерсу , од 2017. до 2022. године, дијагноза родне дисфорије (стреса који особа доживљава због неслагања између њеног родног идентитета и пола који му је додељен при рођењу) повећала се за 280 одсто у Сједињеним Државама. Укупни трошкови пружених медицинских услуга у вези са променом пола у 2018. години износили су 2,94 милијарде долара, 2022. године – 4,18 милијарди долара, од чега је 2,2 милијарде потрошено на операције.

До 2030. године предвиђа се да ће тржиште услуга промене пола у Сједињеним Државама порасти за 20%.

Прочитајте још:  Овако Америка „кажњава“ Приштину: Потписан споразум вредан скоро 35 милиона долара
Фокус демократа на цивилизацијско „прековање“ Америке отишао је толико далеко да је Ускрс постао дан у част трансродних особа.

„Бела кућа председника Џоа Бајдена прогласила је 31. март 2024. – Ускрс, најсветији хришћански празник – „Трансродним даном видљивости”, изјављујући да су „трансродни Американци део наше нације”, пише конзервативни сајт  Бреитбарт.

Прочитајте још:  Пророчанство о Судњем дану се остварује: Израел ће нестати, Рим ће пасти, Украјина ће бити насељена Јеврејима. И Пригожин је упозорио...
Републиканци су овај потез Бајденовог тима сматрали објавом рата хришћанству, пошто либерална Америка сада слави Дан трансродних особа на Ускрс.

У 25 америчких држава, у којима су републиканци на власти, уведена је забрана било каквих процедура промене пола. Тери Шилинг, председник конзервативног пројекта америчких принципа, назива забране „покушајем да се обузда грабежљива трансродна индустрија“. 

Међутим , „све главне медицинске организације у САД, укључујући Америчко медицинско удружење, Америчку академију за педијатрију, Ендокрино друштво и Америчко психолошко удружење, подржавају негу која афирмише род као безбедну и неопходну “ , пише Чикаго24 .

Прочитајте још:  Русија ће ускоро ставити на гласање у Савету безбедности УН резолуцију о америчким биолабораторијама у Украјини
Трансродни ратови гутају Америку, а за сада је моћ – то јест, десетине милијарди профита – на страни милитантних либерала. Ако у Америци желе да зараде сакаћењем сопствене деце, онда се таквој земљи не може позавидети.

Олег Розанов/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *