Хаос у Црној Гори: Тешко убиство брата и сестре у Бијелом Пољу, полиција трага за убицом, вишеструким повратником

0

(фото:РТЦГ/Управа полиције Црне Горе)

Хаос у Црној Гори: Тешко убиство брата и сестре у Бијелом Пољу, полиција трага за убицом, вишеструким повратником.

У засеоку Соколац у близини Томашева код Бијелог Поља синоћ се догодило тешко убиство. Из Управе полиције саопштили су да су убијене двије особе старије животне доби.

ЦДМ пише да им је из полиције саопштено да су из ватреног оружја убијени брат и сестра Миланка Маџгаљ. и Јован Маџгаљ. Тај портал преноси да је убица наводно вишеструки повратник у извршењу кривичних дела, те да је посљедњих дана виђен у Соколцу.

Прочитајте још:  РИК: Гласање се понавља на око 30 бирачких места
Из Управе полиције наводе да се убиство догодило око 21,10х, тела жртава су нађена у њиховој кући, а да је наоружани убица побегао.

“ Све расположиве јединице Рwгионалног центра безбедности „Сјевер“, Противтерористичке јединице, полицијски пси, хеликоптерска јединица МУП-а и Војске Црне Горе су стављене на располагање и предузимају интезивне активности у циљу лоцирања и лишења слободе овог лица“, наводе из полиције, преноси РТНК.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како наводи подгорички ДАН убица је извесни Алија Балијагић вишеструки повратник са полицијским досијеом старијим од 20 година.

Бијело Поље, прилази том граду и излази из њега, као и село Соколац у рејону Томашева у којем се злочин и десио, под полицијском су опсадом.

Прочитајте још:  Жалост у Одеси: Украјина наставља да убија цивиле
У потрагу су и даље укључене све расположиве снаге Управе полиције, укључујући и хеликоптерске јединице, а синоћ су у тој рејону упућене специјалне снаге полиције, дронови и пси трагачи.

Апелују на грађане Бијелог Поља, посебно засеока Соколац да буду опрезни, остану у својим објектима становања и не дозволе улазак непознатим лицима.

Полиција апелује на грађане и да било коју информацију за коју сматрају да би била значајна за тај случај пријаве.

Прочитајте још:  Ко је био Атанасије Јевтић?
Алија Балијагић, осумњичени да је синоћ у бјелопољском селу Соколац убио Миланку и Јована Маџгаља у Вишем суду у Бијелом Пољу осуђен је 2016. године због силовања седамдесетшетогодишње жене.

Он је током суђења тврдио да није починио дело за које се теретио и причао да је у питању намештаљка.

Према оптужници, он је обљубио старицу 30. октобра 2015. године око 19. часова у једном приградском насељу у Бијелом Пољу.

Наводи се да је ушао у њену кућу, одгурнуо је из ходника, ухватио за рамена и рекао да се скине.

Прочитајте још:  МИЛАН РОЋЕН ПРИМЕЋЕН У БЛИЗИНИ РУСКЕ АМБАСАДЕ У ПОДГОРИЦИ
У међувремену, и Војска Црне Горе укључила се у потрагу за овим злочинцем.

“Током претходне ноћи су, а и вечерас ће учествовати у потрази хеликоптерска јединица ваздухопловства Војске Црне Горе и одређене јединице које ће бити употребљене на терену у циљу потраге и помоћи колегама из МУП-а и Управе полиције како би што пре завршили ову ружну и јако тешку ситуацију у којој су два лица изгубила животе”, казао је министар одбране Црне Горе Драган Краповић.

Васељенска/ИН4С/Дан/РТЦГ

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *