Доктор Несторовић носилац листе на предстојећим изборима

0

Foto: YouTube

Пулмолог Бранимир Несторовић на предстојећим изборима биће носилац листе “Професор др Бранимир Несторовић-Снага саборности народа Србије” на локалним, републичким и председничким изборима, саопштио је председник Реформистичке странке Ненад Јанковић.

За градоначелника Београда је, у име те опције, кандидован Алек Рачић, док је за председника Србије предложен професор Пољопривредног факултета у Београду и председник “Друштва српских домаћина” Миладин Шеварлић.

Шеварлић је раније био посланик у Скупштини Србије испред ДСС и Двери, али као самостални носилац листе.

“У коалицији са нама су и Ново удружење пензионера Србије, на челу са пензионисаним пуковником Војске Југославије Александром Михаиловићем, Друштво српских домаћина, Удружење пољопривредника Србије, Реформистичка странка, Удружење Нова демократија-Покрет за Србију, Еколошки савез Србије, Удружење бескућника Србије, као и представник националне мањине Бела Молнар”, наведено је у саопштењу.

Избори су заказани за 3. април, а рок за предају кандидатуре је 8. март у поноћ.

Данас, ФоНет / БиЗЛифе

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *