„Украјинског плејбоја“ ухапшеног у Тивту повезују са аферама око порнографије широм света

0
украјинског плејбоја

украјинског плејбоја

„Украјинског плејбоја“ ухапшеног у Тивту повезују са аферама око порнографије широм света.

Прочитајте још:  Алчевск: Украјинске наказе све уништиле (видео)
Име Украјинца са америчким пасошем Виталија Гречина (43), који је ухапшен у Тивту 1. новембра због сумње да је извршио кривично дело трговина људима на штету особе старе 21 годину, помињало се и пре две године – о њему је писао британски The Sun називајући га „украјински плејбој“.

Црногорска полиција је у оквиру акције хапшења Гречина, извршили претрес седам соба једног хотела у Тивту, где је затечено 18 страних држављанки Украјине, Белорусије, Русије и Израела, као и 10 страних држављана Сједињених Америчких Држава, Украјине, Русије, Белорусије и Грчке. Истражитељи су дошли до сумње да је још особа умешано у ову причу, па су јуче стављене лисице на руке двојици Украјинаца и једном Русу.

Прочитајте још:  Лукашенко о осиромашеном уранијуму: Цео свет ће видети наш одговор
The Sun је писао да Гречин стоји иза догађаја у Дубајиу (април 2021.), када је петнаестак девојака, заједно са организатором, ухапшено због голотиње. Наиме, оне су се фотографисале на балкону потпуно наге, а брзо је реаговала полиција и тужилаштво у Емиратима, ухапсило их и депортовало, преноси ДАН.

„Слабост према голишавим женама“

Украјински плејбој који има “слабост према голишавим женама” именован је као човек који стоји иза догађаја у Дубајиу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  „Сјашите више, стоко!“: Милове „комите“ критикују великоалбанско оргијање у Тузима!
Светске агенције, пише The Sun, наводе да је “кровни човјек” који је организовао путовање и фотографисање Виталиј Гречин (41) из Кијева. Поседује амерички пасош и верује се да је он организатор комплетног спектакла. Друштвеним мрежама се шири фотографија на којој он свира клавир док га окружује много нагих девојака.

Он се чак доводи и у везу са бившим председником Сједињених Америчких Држава Бараком Обамом. Раније се фотографисао са њим, па страни медији доводе у везу плејбоја из Украјине и Обаму.

Прочитајте још:  Планина мртвих: Научници тврде да имају објашњење за једну од највећих руских мистерија
Девојке из Русије, Украјине, Белорусије и Молдавије, заједно са организатором фотографисања Алексејем Контсовом, руским бизнисменом, спроведени су у полицијску станицу, где су и кажњени моменталном депортацијом у матичну земљу.

Како је објавио британски “The Sun”, девојке су се скинуле и позирале приликом снимања за израелску интернет-страницу која је једна верзија америчке странице за одрасле. Светски медији објавили су ову вест, називајући девојке моделима или манекенима. А ко су заправо оне?

Прочитајте још:  Путин упозорио Запад на последице испоручивања оружја Кијеву
Једна од девојака, Украјинка из Кијева Маријана Федчук признала је да је била на фотографији, као и бројне друге жене. Њој ово није био први одлазак у Дубаи, јер на свом профилу на Инстаграму објављује фотографије и пише о Дубаију. Приказала је да гледа снимак девојака на тераси, а онда је написала “Чиста десетка”. Такође, коментарисала је и руске и украјинске медије који пишу о њој. Позвала је све који имају питања да јој постављају на њеном профилу за фанове.

Маријана се представља као манекенка и модел, а на свом профилу на Инстаграму неретко објављује фотографије на којима је потпуно нага.

Прочитајте још:  Заклињем се, вјеран бићу, само Милу Ђукановићу: Дијаспора окренула леђа Ервину Ибрахимовићу!
Недуго након депортације, део девојака дошао је у Црну Гору. Како је портал Дан тада писао, три девојке из Украјине, кажњене су са по 450 евра, због голотиње на Јаданској магистрали и у Старом граду у Котору, а припадају такозваном „Гузном одреду“ (Butt squad)

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *