Љубан Ковачевић: Задатак ботова јесте подела у народу кроз претње и увреде!

1

Љубан Ковачевић (Приватна архива)

Задатак ботова је подела народу кроз претње и увреде!

Ако би мерили бројно стање присталица режима и опозиције на друштвеним мрежама, резултат би био изненађујући. Међутим, према речима ИТ стручњака Љубана Ковачевића стварност је потпуно другачија.

“Иако делује да је јако пуно присталица опозиције присутно на Твитеру, заправо није тако. Не морате бити ИТ стручњак да препознате рукопис, односно стил писања који се своди на чист говор мржње према онима који не размишљају као они. А са становиштва ИТ стручњака видим да на стотине лажних налога долазе са 10-15 ИП адреса. То су углавном налози са по неколико десетина, евентуално стотина пратилаца са једним те истим ставовима, речником, истим псовкама”, каже Ковачевић који је и сам често на мети тих истих ботова.

“Објавио сам снимак из болнице где сам најавио да ћу доћи да подржим митинг Александра Вучића, јер верујем у то. Што је моје легитимно право. То није провокација, не бавим се таквим стварима, никога нисам напао а доживео сам да ми напишу на десетине увредљивих коментара, псовки, претњи”, наводи Ковачевић и додаје да је циљ свега тога направити још већи раздор међу српским народом.

Он каже да се оваквим поступцима неколицине људи који су за ово плаћени од опозициоих странака долази до још већег јаза међу народом и ничим изазване мржње.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Свако има право да буде члан, симпатизер или просто да осећа наклоност ка некој странци, а ми захваљујући тим ботовима долазимо до тога да се народ међу собом мрзи због политике? Већина тих прозападних странака прича о демократији, људским правима, боре се против насиља, а знате шта у пракси раде? За почетак укидају демократију, укидају моје и било чије право да има своје мишљење, да верује у неки други облик политике сем оног који они презентују и врше насиље надамном. Мислим, ја сам небитан, они то насиље врше над свима који нису њихове присталице”, Ковачевић додаје и да се плаши у какво једноумље би се претворила Србија уколико би они дошли на власт и то све под маском демократије.

Прочитајте још:  Билчик: Пред Србијом велика ЕУ шаргарепа

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Љубан Ковачевић: Задатак ботова јесте подела у народу кроз претње и увреде!

  1. KAKO SE NE SETI DA POMENES SPINOVANJE, SIRENJE MRZNJE I PODELA KAO I BOTOVE KOJI SVAKODNEVNO VELICAJU VLAST I VREDJAJU SVE DRUGO? KAKO SE NE SETI, TAKO FIN I OBJEKTIVAN?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *